#9251 | 2017-08-22 Stavanger, Norway

Erfaren Java-utvikler søkes til lenger oppdrag i bank/finans-bransjen

For en av våre kunder i bank/finans-sektoren ser vi nå etter en dyktig og allsidig java-utvikler til Stavangerområdet. Enten lokale, eller pendlere.

Vi ser for oss at du er sterkest i backend, og har litt bransjeerfaring. Utviklingsteamet du her vil gå inn i består av at mangfold av kompetanser, og høyt tempo. Det er potensiell risiko for å kunne lære noe nytt, og følgelig bør du ta i mot nye lærdom med åpne armer. På samme tid, skal også kunne omfavne dine kjernekompetanser, og bidra åpent med dine erfaringer.

Kompetansekrav:
Kunden etterspør ingen låst liste med teknologiske krav, utenom allsidighet (fullstack) java-kompetanse. Naturligvis involverer dette at du bør ha kjennskap til et lite knippe verktøy og rammeverk der javaspråket står sentralt, men hvor vi er åpne for sammensetningen av dine teknologiske ferdigheter.

En fordel med:
  • Bank/finans erfaring
  • Høyere utdanning, eller lengere erfaring.

Pris/betaling: Etter avtale
Omfang: 100%, onsite

Ta kontakt og meld din interesse så snart som mulig, om dette høres ut som et oppdrag for deg. Det kan nevnes at det er gode mulighet for solid forlengelse på kontrakt gitt et god samarbeid og en hyggelig, god konsulent.

Start: ASAP
Varighet: 4 months + option
Arbeidssted: Stavanger, Norway
Krav: Min. 5 års profesjonell IT-erfaring.
Jobbtype: Frilans

Prosjektet er stengt

Beklager, vi er ikke lenger på utkikk etter konsulenter for dette prosjektet.

Klikk på «Tilgjengelige prosjekter» for å se en oversikt over aktuelle prosjekter.

Hvis du er en kunde som ser etter denne typen profil, kan du bruke skjemaet «Se en konsulent-CV» på det andre nettstedet vårt.