Personvernregler for de offentlig tilgjengelige delene av ProData Consults nettsider

(sist oppdatert mars 2015)

Alle opplysninger som legges inn via nettsidene våre, kan bli registrert i kundesystemet vårt for bruk av våre medarbeidere for personlig kontakt og kundeadministrasjon. Opplysningene i kundesystemet lagres på ProData Consults egne servere (som er fysisk plassert ved ProData Consults hovedkontor i Danmark og underlagt dansk datavernlovgivning) og behandles konfidensielt. Kommunikasjonen mellom våre ulike kontorer og salgsrepresentanter er kryptert.

Salgsrepresentantene våre kan komme til å kontakte deg personlig, enten per telefon eller e-post, for å svare på spørsmål og på andre måter bistå deres bedrift.

Nyhetsbrev via e-post sendes kun til aktive kunder og til personer som eksplisitt har registrert seg for nyhetsbrevet vårt her på denne nettsiden - se registreringssiden for nyhetsbrevet for mer informasjon om utgivelser og innhold. Alle nyhetsbrevene har en lenke som kan brukes til avregistrering.

Merk: Alle deler av nettsidene våre som krever registrering (som for eksempel CV-siden), dekkes av en egen personvernpolicy som spesifiserer videre bruk av e-postadressen, og som må aksepteres som del av registreringsprosessen.

Selskapsnavn og -adresser som legges inn på våre nettsider, kan bli brukt til å sende ut generell direktereklame/brosjyrer, noe som vanligvis gjøres to til seks ganger i året. Du kan avregistrere deg for mottak av disse ved å ringe, sende e-post eller skrive brev til kontoret vårt (se kontaktinformasjon på kontaktsiden) og oppgi nøyaktig navn og adresse, slik det står skrevet på konvolutten du har mottatt fra oss, og be om ikke å motta mer reklame. Vi vil lagre navnet og adressen for å sikre at disse opplysningene ikke legges til utsendingslistene igjen i fremtiden.

Bruk av nettstedet, e-post og feilmeldinger kan bli registrert av ProData Consults IT-avdeling med det formål å avdekke misbruk og forbedre nettsidene. Dette inkluderer logging av din fullstendige IP-adresse dersom vi mistenker denne for å være skadelig eller på annen måte vil føre til feil på nettstedet. Disse opplysningene er imidlertid bare tilgjengelige for administratorer i IT-avdelingen, som kan blokkere tilgang fra bestemte nettsteder.

Dine personopplysninger vil aldri bli utlevert til andre uten ditt samtykke.

Informasjon om informasjonskapsler og annet innhold

ProData Consults servere leverer innhold (for eksempel HTML, grafikk, JavaScript og informasjonskapsler) fra følgende domener:

  • www.prodataconsult.no
  • www.it-konsulenter.no
  • gfx.prodataconsult.com
  • *.prodataconsult.com (flere ulike underdomener som leverer krypterte versjoner av de tre ovennevnte)

For å kunne utnytte alle funksjonene på nettstedet vårt må nettleseren akseptere og lagre alt innhold og alle informasjonskapsler fra de ovennevnte domenene mens du bruker sidene, men du må gjerne slette alle informasjonskapsler og annet innhold fra disse domenene etter hvert besøk.

HTML, grafikk og JavaScript kan lagres i nettleseren din i opptil to måneder for raskere nettstedytelse.

Bruken av informasjonskapsler på våre domener kan deles inn i følgende kategorier og formål:

  • A: Informasjonskapsler med anonym identitet: Brukes til tekniske formål, blant annet til å holde oversikt over dine nåværende handlinger, for eksempel utfylling av et skjema eller forespørsel om mer informasjon. Varigheten til slike informasjonskapsler kan variere fra ett besøk til seks (6) måneder, og varigheten forlenges etter hvert nye besøk.
  • B: Informasjonskapsler som lagrer brukervalg, for eksempel foretrukket språk. Varigheten av slike informasjonskapsler kan variere fra ett besøk til seks (6) måneder og forlenges etter hvert nye besøk.
  • C: Andre informasjonskapsler som kan være lagret på våre eller andres domener av tredjeparter. Varigheten til slike informasjonskapsler kan være opptil flere år og forlenges etter hvert nytt besøk. Slike informasjonskapsler kommer fra programtillegg som vil lastes fra andre domener enn de som er nevnt tidligere. Du kan trygt blokkere eller velge bort disse (blokkering kan gjøres ved å nekte tilgang til domenene som programtilleggene lastes fra).

Du kan navigere rundt på nettsidene våre uten å godta noen av disse informasjonskapslene, men interaktive skjemaer og annen funksjonalitet vil sannsynligvis ikke fungere uten informasjonskapslene i kategori A og B.

Merk: Alle deler av nettstedet som krever innlogging, dekkes av en separat personvernpolicy, og her er en informasjonskapsel som identifiserer deg som en autorisert bruker, obligatorisk.

Våre informasjonskapsler (kategori A og B) vil aldri bli brukt til å knytte dine data til en annen tjeneste eller sporing over Internett. Følgende juridiske enhet er ansvarlig for informasjonskapsler i kategori A og B:
    ProData Consult A/S
    Att.: IT department
    Stamholmen 157
    2650 Hvidovre
    Danmark

ProData Consult bruker følgende tredjeparts programtillegg på våre nettsider, hver med sine egne personvernregler. Hver enkelt av dem kan lagre informasjonskapsler, som du står fritt til å blokkere eller slette (i henhold til kategori C over):

  1. «Google Analytics»: Vi bruker Google Analytics for å se hvordan brukerne bruker nettsidene våre, og hvilken respons vi får på annonser på Internett. Du kan lese personvernreglene for Google Analytics og velge bort datainnsamling/informasjonskapsler på: www.google.com/intl/en/analytics/privacyoverview.html
  2. «AddThis»: Vi bruker AddThis for å kunne tilby fleksible muligheter for deling. Du kan lese personvernreglene for AddThis og velge bort datainnsamling/informasjonskapsler på: www.addthis.com/privacy

Vær oppmerksom på at selv om AddThis gir tilgang til deling på sosiale nettverkstjenester som Facebook, bruker ikke sidene våre tellere eller andre komponenter som direkte aktiverer disse tjenestene uten at du foretar deg noe. Vennligst se informasjon om personvern fra hver enkelt tjenesteleverandør som du ønsker å bruke, for å se hva som skjer med opplysningene dine når du aktiverer deling.

Ansvarsfraskrivelse

ProData Consult fraskriver seg ethvert ansvar for eventuelt misbruk eller tap av data.

ProData Consult kan på ingen måte holdes ansvarlig for informasjonen som er tilgjengelig på nettstedet, uavhengig av om denne mot formodning skulle være feil. ProData Consult kan derfor ikke holdes ansvarlig for direkte eller indirekte skader eller tap som oppstår som følge av informasjonen som er tilgjengelig på nettsidene våre.

Vi anbefaler å sjekke disse vilkårene med jevne mellomrom, da det kan bli nødvendig å endre dem. Dette kan skje i sammenheng med endringer i ProData Consults tjenester eller lovendringer.

Opphavsrett

Rettighetene til dette nettstedet, genererte CV-er, konsulentdatabasen, data og funksjonalitet, så vel som hele prosedyren for opprettelse av de genererte CV-ene tilhører ProData Consult A/S, Danmark.